Hulp nodig van een vakman?
Kom je er niet uit met de storingswijzer of kan je de storing niet zelf oplossen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij hebben dan wat informatie nodig, zodat wij op voorhand de situatie goed kunnen inschatten.
Het kan dat we je telefonisch verder helpen en zo de storing verhelpen. In andere gevallen is dat niet mogelijk. Dan zorgen we ervoor dat er een afspraak wordt ingepland. Geef hierbij je voorkeursdagen aan. Dan kunnen we dit doorgeven aan de planning en hier rekening mee houden. Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer we langskomen.
Storing met spoed
Heb je een urgente storing? Dan proberen wij zo snel mogelijk langs te komen. Een voorbeeld is een cv-ketel die helemaal is uitgevallen. Vooral in de wintermaanden is verwarming en warm water een must om comfortabel te wonen. We doen ons best om jou zo min mogelijk ongemak te laten ervaren.
Ook in het weekend en de avonduren zijn wij bereikbaar voor urgente storingen. We zijn 24/7 bereikbaar om jou te helpen met je storing.
Ik heb een stroomstoring
Bij stroomstoringen is het belangrijk om eerst te controleren of er meerdere grote apparaten aanstaan (denk daarbij aan wasmachines, ovens, vaatwassers etc. ). Doordat meerdere grote apparaten aanstaan kan het zijn dat hierdoor de groep eruit klapt. Dit komt omdat er dan teveel stroom gevraagd wordt op één groep.
Wanneer bovenstaand niet het geval is, moet er een elektra monteur langskomen. Neem contact met ons op om de stroomstoring te melden. We sturen dan zo snel mogelijk een monteur naar je toe om de stroomstoring op te lossen.
Ik huur een woning
Als je een storing hebt aan je installatie, is het belangrijk dat je dit zowel bij ons als bij de woningbouwvereniging meldt. Wij kunnen pas een afspraak inplannen zodra we de werkbon van de woningbouwvereniging hebben ontvangen. Geen werkbon = geen afspraak, dus vergeet dit niet! Huur je een woning bij woonstad? Dan heb je geen werkbon nodig.
Tip: neem ook altijd even direct contact met ons op. Zo kunnen we gerichte vragen stellen over de storing. Soms blijkt namelijk dat een monteursbezoek helemaal niet nodig is – en dat bespaart jou tijd en moeite.
Werkt je omvormer niet meer na het plaatsen van glasvezel?
Dit komt vaker voor dan je denkt. De oorzaak ligt meestal bij de frequenties van je wifi-netwerk. Je omvormer kan vaak alleen verbinden met een netwerk van 2,4 GHz, terwijl glasvezelrouters vaak standaard op 5 GHz staan ingesteld.
Wat kun je doen? Maak een apart wifi-netwerk aan met een 2,4 GHz-signaal. Dat kan je vaak zelf instellen via je router. Kom je er niet uit? Bel dan je internetprovider, zij kunnen dit gemakkelijk voor je regelen.
Waar vind je de storingscode van je warmtepomp?
Storingscodes zijn belangrijk om te weten wat er misgaat. Waar je deze code vindt, hangt af van je type warmtepomp:
-
All electric warmtepomp: Je kunt de code zien op de thermostaat én op de warmtepomp zelf.
-
Hybride warmtepomp: Hier zie je de storingscode op de cv-ketel én op de thermostaat.
Hoog energieverbruik? Laat het ons weten
Heb je het idee dat je energieverbruik veel hoger is dan normaal? Dat is lastig op afstand te beoordelen. Neem daarom contact met ons op en geef wat meer informatie over je verbruik. Dan kijken we samen wat er aan de hand is en hoe we je kunnen helpen.
Zo vind je de storingscode op je cv-ketel
Bij een storing aan je cv-ketel wil je natuurlijk snel weten wat er aan de hand is. De storingscode verschijnt op het display van de ketel zelf. Deze zit vaak achter een klepje. Even openklappen dus, en je ziet meteen de code die je nodig hebt.